{{Blog.cim}}

share

Nagy lelkesedéssel szeretnénk megosztani veletek élményeinket a DJI Inspire 3 és Ronin 4D szakmai napról, amelyet a fóti homokbányában rendeztünk. Ez a különleges helyszín nem csak egy egyszerű bányatér, hanem a híres Dűne című film egyes sivatagi jeleneteinek forgatási helyszíne is volt.

Az eseményt napsütésben, délután 2 órakor kezdtük, amikor Szőr Olivér, a videós-filmes szakmai múlttal rendelkező meghívott előadó egy rövid szakmai beszédet tartott a Ronin 4D kameráról. Olivér elmesélte nekünk, hogy ez az eszköz egy igazi forradalmat hozott a filmkészítés világában, és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan látványos felvételeket készítsünk, amelyek eddig elképzelhetetlenek voltak. Ezután Bellus Áron, a drónpilótánk szólt néhány szót a DJI Inspire 3-ról, amely maga a repülés szabadságát jelenti a drónok világában. Áron élménybeszámolója és lelkesedése átragadt ránk, és mindannyian izgatottan vártuk, hogy kipróbálhassuk az elképesztően futurisztikus megjelenésű gépeket.

 

 

De nem csak a bemutatókra korlátozódott a szakmai napunk élménye. Ezután egy régi, 30 éves katonai jeep érkezett a helyszínre, amire maga Szőr Olivér is felült a Ronin 4D kamerával együtt. Így indultunk el a homokbánya dombjain, ugyanazon a területen, ahol a Dűne film sivatagi jelenetei is készültek. Közben a többiek, fentről irányítottuk az Inspire 3 drónt, és felvételeket rögzítettünk.

 

 

Mindenki lehetőséget kapott arra, hogy kipróbálja a kamerákat és felfedezze a homokos terepet a jeepről. A kamerák lenyűgöző képminősége, a drónok repülési képességei és a terepjáró kiváló teljesítménye mindannyiunkat lenyűgözött. Az Inspire 3 és Ronin 4D mellett az óriási PhaseOne P3 Payload drónkamerát is bemutattuk.

@tripontfoto A Dűne nyomában Fóton, DJI szakmai napon. #tripont #dji #budapest #dune ? (It Goes Like) Nanana - Edit - Peggy Gou

Az eszközök által nyújtott fantasztikus lehetőségek bennünk is felébredtek. Összességében elmondhatjuk, hogy álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen fantasztikus lesz ez a lazára szervezett kis program. A Dűne forgatási helyszínének meglátogatása, a homokbánya felfedezése és az elképesztő kamerák felejthetetlen élményt nyújtottak.

Reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk hasonló rendezvényeken, és közösen felfedezhetjük az újabb és izgalmasabb eszközöket!

Címkék:
A kért blogbejegyzés nem létezik, vagy időközben törölték.

Események

Események
Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

-Matyi Tibor 3 hónapja 0 hozzászólás
Események
Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

-Sándor Anna 6 hónapja 0 hozzászólás

Magazin

Inspiráció
Mesterségek Memoárja

Mesterségek Memoárja

Tripont 5 hónapja 0 hozzászólás
Inspiráció
Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Tripont 7 hónapja 0 hozzászólás